Notícies

Xerrada La Cultura dels Plàstics

T’has fixat que estem rodejats de plàstics? Mirem on mirem n’hi podem trobar. Fins i tot Fundéu ha escollit  “Microplàstic” com a paraula de l’any.

Però… què és el plàstic i per què és el principal problema del medi ambient?

Resol els teus dubtes i aprèn què pots fer per reduir l’ús del plàstic i cuidar el nostre planeta a la xerrada LA CULTURA DELS PLÀSTICS que ens farà l’Eve Galimany, doctora en biologia de l’Institut de Ciències del Mar i mare de l’escola.

Data: 31 de gener, a les 18:30h.
Audiència: famílies, alumnes i professorat.

No te la perdis! El futur del planeta és a les nostres mans.

Festa de la Immaculada 2018

El diumenge 16 de desembre, les famílies de l’escola hem celebrat la Festa de la Immaculada, una festa que l’AMPA i l’escola organitzen cada any per celebrar el dia de la patrona de l’escola. Tot i la previsió del temps hem tingut sort i la pluja no ens ha aigualit la festa: més de 400 persones hem gaudit d’un matí ple d’activitats!.

El dia ha començat a les 10 amb una missa a la capella de l’escola, i a continuació, petits i grans hem pogut participar a les diferents propostes lúdiques que hi havia al pati: inflables, tallers de tatuatges imants, i photocall. Una de les novetats d’enguany ha sigut l’Escape CIC que els monitors de lleure han organitzat al pati de la Verge, tots els participants han pogut superar les proves i escapar a temps!. Els que no en tenien prou amb totes aquestes activitats han pogut suar una bona estona ballant al ritme que ens ha marcat una professora de zumba.

La festa d’enguany ha sigut també una oportunitat per col·laborar en diferents iniciatives solidàries: el Mercat de Roba infantil de segona mà, destinat a recollir diners per al viatge de final de curs de 4t d’ESO; la Guardiola Solidària Tots Som CIC de la Fundació Alfonsa Cavin; o la recollida de menjar per al Banc d’Aliments.

La família Nebot Carbonell ha sigut els guanyadors de l’esperada rifa del pernil, i per acabar la festa i recuperar les forces abans de marxar cap a casa, el pica-pica ha acabat d’arrodonir aquesta diada. No ha quedat cap plat ple…

Esperem que hagueu gaudit molt d’aquest dia familiar a l’escola!

Xerrada Mossos d’Esquadra: INTERNET SEGURA

El proper 14 de novembre de 2018 a les 18:30, els Mossos d’Esquadra ens informaran sobre:

  • Perills que es poden trobar els menors a Internet
  • Avantatges i desavantatges d’Internet per als menors
  • Qüestions legals i normativa vigent
  • Consells bàsics de seguretat
  • Prevenció dels perills d’Internet
  • Contactes d’ajuda i suport

Us hi esperem!